Tweedehands boeken

Cultureel Boekencentrum Nieuw-West

De tweedehandsafdeling van Meck & Holt is van start gegaan

Met een geweldige donatie van zo’n 1000 titels aan thrillers en literaire romans van excellente kwaliteit durven we los te gaan. De afgelopen 2 maanden hebben Liesbeth Stijl, Rita Vink en Marja Baard als vrijwilligers van het Culturele Boekencentrum Nieuw-West gewerkt aan de afdeling Tweedehands bij Meck &Holt.

Op de entresol van de winkel is een aardige selectie tweedehandsboeken te vinden. We nodigen uit graag uit te komen snuffelen op zoek naar een speciaal boek of gewoon naar een boek van één van uw favoriete schrijvers voor een leuk prijsje. 

Alle tweedehandstitels die in de winkel staan, zijn nu ook te vinden in onze webshop. Je kunt hier vast rondneuzen: Webshop Tweedehands titel bij Meck & Holt.

Ons doel is echter om via een permanent proces van selectie en aanvulling te komen tot een afdeling met een assortiment van kwalitatief hoogwaardige tweedehands boeken. Onze vrijwilligers samen met boekverkoper Simon Wieringa en boekhandelaar Eddie Mekkelholt gaan hun best doen om zo’n afdeling met hoogwaardige tweedehands boeken voor u te realiseren. 

De realisatie van zo’n succesvolle tweedehandsafdeling is een belangrijke voorwaarde voor het voortbestaan van de boekhandel, maar dan als Meck & Holt Culturele Boekencentrum Nieuw-West. We hopen hierbij op uw steun te kunnen rekenen. 

We gaan werken aan een maandelijkse update van de collectie in de vorm van een nieuwsbrief, met daarin de titels van de belangrijke auteurs van de te onderscheiden genres maar ook van de speciale aanbiedingen. Als u deze update wilt ontvangen kunt u dit hier aangeven. 

***

Heeft u zelf nog mooie pareltjes in uw kast staan die u aan ons wilt doneren, dan kunt u contact met ons opnemen.

Bestel een boek

Meck & Holt, Cultureel Boekencentrum Nieuw-West is aangesloten bij Libris.nl. Zo kun je het boek waar je naar op zoek bent makkelijk online bestellen en heb je het meestal binnen een paar werkdagen.

Je maakt ons het meest blij als je kiest voor ophalen en betalen in onze winkel!

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het literaire nieuws en onze activiteiten.

Volg ons. Kom erbij. Houd jezelf op de hoogte. Roep uw kennissen op om zich aan te melden en op de hoogte te blijven van onze boeken, evenementen en de online boeken die we verkopen.

Nieuw-West Side Stories

Geef uw stem aan het beste verhaal uit Nieuw-West Side Stories!

Aan de Nieuw-West Side Stories, zesde jaargang, tijdens de Boekenweek ons speciale Boekgeschenk en nu nog te koop voor € 4,99, is de Publieksprijs Nieuw-West 2023 verbonden. U als lezer bepaalt aan welk verhaal de prijs (€ 1.000,-) wordt toegekend. Als lezer geeft u op literatuurprijs.nieuwwest@hotmail.com aan wat u de beste 3 verhalen vindt, de 1e, 2e en 3e plaats onder vermelding van het unieke stemnummer van uw exemplaar.

– Lees verder –

Engelstalige boeken

De afdeling Engels wordt door gepensioneerd docent Engels, Frans Niesen, verbeterd en uitgebreid. Hebben we een boek niet in huis, dan gaan wij het boek voor u bestellen. In gesprek over Engelse literatuur? Frans is elke dinsdag in de winkel aanwezig en staat u graag te woord. U kunt hem ook mailen met uw vragen of suggesties. Stuur een mail naar Frans Niesen.

Aanbod voor scholen

Wij werken aan een duurzame samenwerking met alle scholen in Nieuw-West. Het Cultureel Boekencentrum is voor u een betrouwbare leverancier en u bent voor ons een gewaardeerde klant.

– Lees verder –