Aanbod voor scholen

Wij werken aan een duurzame samenwerking met scholen in Amsterdam. Het Cultureel Boekencentrum is voor u een betrouwbare leverancier en u bent voor ons een gewaardeerde klant.

We bieden:


  • Een vast aanspreekpunt voor vragen en leveringen;
  • Een boekenscreening van uw school en een advies;
  • Wij denken graag met u mee over passende titels voor uw schoolbibliotheek;
  • Wij ondersteunen bij het kiezen van titels die aansluiten bij een specifiek leerjaar of thema;
  • Wij helpen u bij (informatieve) boeken en prentenboeken ten behoeve van Close Reading;
  • Tot tien procent korting op alle leveringen;

De boekhandel op school: wij verzorgen het hele jaar door boekentafels op scholen, waarbij wij een selectie van onze kinderboekentitels op de scholen aanbieden en verkopen.

  • Bezorging indien gewenst.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Via de winkel of stuur een mail naar onze scholen – en onderwijsadviseur Annemarie Jongkoen. (mailadres Annemarie hier)

Annemarie heeft ruim twintig jaar ervaring in het Amsterdamse basisonderwijs en is medewerker in onze winkel.

De foto bovenaan is gemaakt door Marije van der Hoeven; het meisje leest het boek De problemen van Boris en Berber van kinderboekenschrijver Aby Hertog. Dit boek of andere boeken kun je HIER bestellen!

Bestel een boek

Meck & Holt, Cultureel Boekencentrum Nieuw-West is aangesloten bij Libris.nl. Zo kun je het boek waar je naar op zoek bent makkelijk online bestellen en heb je het meestal binnen een paar werkdagen.

Je maakt ons het meest blij als je kiest voor ophalen en betalen in onze winkel!

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het literaire nieuws en onze activiteiten.

Volg ons. Kom erbij. Houd jezelf op de hoogte. Roep uw kennissen op om zich aan te melden en op de hoogte te blijven van onze boeken, evenementen en de online boeken die we verkopen.

Nieuw-West Side Stories

Geef uw stem aan het beste verhaal uit Nieuw-West Side Stories!

Aan de Nieuw-West Side Stories, zesde jaargang, tijdens de Boekenweek ons speciale Boekgeschenk en nu nog te koop voor € 4,99, is de Publieksprijs Nieuw-West 2023 verbonden. U als lezer bepaalt aan welk verhaal de prijs (€ 1.000,-) wordt toegekend. Als lezer geeft u op literatuurprijs.nieuwwest@hotmail.com aan wat u de beste 3 verhalen vindt, de 1e, 2e en 3e plaats onder vermelding van het unieke stemnummer van uw exemplaar.

– Lees verder –

Tweedehands boeken

De tweedehandsafdeling van Meck & Holt gaat van start

Met een geweldige donatie van zo’n 1000 titels aan thrillers en literaire romans van excellente kwaliteit durven we los te gaan. De afgelopen 2 maanden hebben Liesbeth Stijl, Rita Vink en Marja Baard als vrijwilligers van het Culturele Boekencentrum Nieuw-West gewerkt aan de afdeling Tweedehands bij Meck &Holt.

Kom lekker neuzen op onze bovenverdieping en vindt misschien net dat boek wat je altijd nog had willen lezen of je serie in je boekenkast alsnog compleet maakt. Natuurlijk voor een heel aantrekkelijke prijs.

– Lees verder –

Engelstalige boeken

De afdeling Engels wordt door gepensioneerd docent Engels, Frans Niesen, verbeterd en uitgebreid. Hebben we een boek niet in huis, dan gaan wij het boek voor u bestellen. In gesprek over Engelse literatuur? Frans is elke dinsdag in de winkel aanwezig en staat u graag te woord. U kunt hem ook mailen met uw vragen of suggesties. Stuur een mail naar Frans Niesen.

Aanbod voor scholen

Wij werken aan een duurzame samenwerking met alle scholen in Nieuw-West. Het Cultureel Boekencentrum is voor u een betrouwbare leverancier en u bent voor ons een gewaardeerde klant.

– Lees verder –