Nieuw-West Side Stories

van Amsterdam Nieuw-West!

Aan de Nieuw-West Side Stories, zesde jaargang, tijdens de Boekenweek ons speciale Boekgeschenk en nu nog te koop in de winkel voor € 4,99, is de Publieksprijs Nieuw-West 2023 verbonden.

Op zondag 19 november 2023 was  de feestelijke uitreiking van een beeld-bokaal en een geldprijs aan de auteur van het beste verhaal tijdens het Boekengala Nieuw-West in theater de Meervaart.

We konden genieten van een wervelend programma met medewerking van Hugo Hoes (Beeldreis door Nieuw-West), Tess et les Moutons (muziek) en verhalen van een aantal auteurs. De presentatie was in handen van Ronald Mauer.

Net als andere jaren konden de lezers van de verhalenbundel stemmen op het beste verhaal. Onder de stemmers werd een aantal boekenbonnen verloot en ten slotte werden de winnaars van de beste verhalen bekend gemaakt. De winnaars zijn:
1e prijs Paula Zuidhof met Muren van karton & Het huis uit.
2e prijs Paul Kroes met Een dame van 100.
3e prijs Carlo Dias met Bus 21.

Verhalen ván, vóór en óver inwoners Amsterdam Nieuw-West

In een stadsdeel waar oud en nieuw zo naast elkaar bestaan en dat zich nog steeds vernieuwt, is plaats voor verhalen ván, vóór en óver zijn inwoners, waarin ze hun verleden en heden ervaren en (her)beleven. Daarom hebben we dit jaar alweer de zesde editie van Nieuw-West Side Stories uitgebracht. Deze mooie uitgave is voor slechts €4,99 te koop in onze winkel.

Eerdere edities vol prachtige verhalen en gedichten zijn eveneens verkrijgbaar in de winkel. De eerste editie is uitverkocht.


Eddie en Simon – boekhandelaren


Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Bestel een boek

Meck & Holt, Cultureel Boekencentrum Nieuw-West is aangesloten bij Libris.nl. Zo kun je het boek waar je naar op zoek bent makkelijk online bestellen en heb je het meestal binnen een paar werkdagen.

Je maakt ons het meest blij als je kiest voor ophalen en betalen in onze winkel!

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het literaire nieuws en onze activiteiten.

Volg ons. Kom erbij. Houd jezelf op de hoogte. Roep uw kennissen op om zich aan te melden en op de hoogte te blijven van onze boeken, evenementen en de online boeken die we verkopen.

Tweedehands boeken

De tweedehandsafdeling van Meck & Holt gaat van start

Met een geweldige donatie van zo’n 1000 titels aan thrillers en literaire romans van excellente kwaliteit durven we los te gaan. De afgelopen 2 maanden hebben Liesbeth Stijl, Rita Vink en Marja Baard als vrijwilligers van het Culturele Boekencentrum Nieuw-West gewerkt aan de afdeling Tweedehands bij Meck &Holt.

Kom lekker neuzen op onze bovenverdieping en vindt misschien net dat boek wat je altijd nog had willen lezen of je serie in je boekenkast alsnog compleet maakt. Natuurlijk voor een heel aantrekkelijke prijs.

– Lees verder –

Engelstalige boeken

De afdeling Engels wordt door gepensioneerd docent Engels, Frans Niesen, verbeterd en uitgebreid. Hebben we een boek niet in huis, dan gaan wij het boek voor u bestellen. In gesprek over Engelse literatuur? Frans is elke dinsdag in de winkel aanwezig en staat u graag te woord. U kunt hem ook mailen met uw vragen of suggesties. Stuur een mail naar Frans Niesen.

Aanbod voor scholen

Wij werken aan een duurzame samenwerking met alle scholen in Nieuw-West. Het Cultureel Boekencentrum is voor u een betrouwbare leverancier en u bent voor ons een gewaardeerde klant.

– Lees verder –