Bezig met het laden van Evenementen

« All Events

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Kinderboekenschrijfster Jennifer Norden leest voor

oktober 7 @ 11:00 - 12:00

Jennifer Norden: ‘In mijn jeugd las ik heel veel, maar schreef ik ook heel veel. Een dromerig meisje die alles noteerde in een dagboek. En behalve verhalen ook gedichten schreef. Met ouders, allebei werkzaam in het onderwijs, was de liefde voor taal groot. Op mijn basisschool werd de liefde voor theater maken in de week gelegd.
Er werd veel gezongen en er werden zelf musicals geschreven. Toen mijn ouders mij in 1991 meenamen naar Les Misérables, was de liefde voor musical een feit.
Ik heb verscheidene musicals gespeeld, maar het mooiste was in 2018 toen ik een prachtige rol kreeg in The Color Purple.
Mijn stem verleen ik nu aan het nasynchroniseren van mooie films. De bekendste is de live action versie van The Lion King, waar ik Sarabi, de moeder van Simba, ben. Schrijven blijft een enorme passie en als juf op een basisschool is de groep 8 musical dan ook helemaal ‘eigen’.
Dit boek heb ik geschreven omdat ik dol ben op sprookjes. Op rijm omdat dat is als een lied en kinderen stimuleert om net zo te houden van boeken als ik.

Details

Datum:
oktober 7
Tijd:
11:00 - 12:00

Details

Datum:
oktober 7
Tijd:
11:00 - 12:00